Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Πάνος Παναγιωτόπουλος: «Άλλαξε ο Μανωλιός»

Ως ομολογία αποτυχίας παρουσίασε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.



"Ο πρωθυπουργός μοίρασε διαφορετικά υπουργεία στα ίδια περίπου πρόσωπα" εκτίμησε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, επικαλούμενος τη λαϊκή ρήση "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".

"Η κυβέρνηση του μεσονυκτίου είναι από τις πολυπληθέστερες σε υπουργούς και υφυπουργούς. Είναι αποτέλεσμα προχειρότητας και εσωκομματικών πιέσεων προς έναν πρωθυπουργό που αντίθετα με τις απαιτήσεις των καιρών, αποδεικνύεται αδύναμος" κατέληξαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ.

"Η Ν.Δ. αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα. Η συστηματική τους επένδυση στον μηδενισμό και την καταστροφή, τους αποτρέπουν από το να διαβλέπουν τις μεγάλες δομικές και θεσμικές αλλαγές που έφερε, φέρνει και θα φέρει η κυβέρνηση σε όλους τους τομείς", απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

"Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στις ανάγκες της χώρας και στη βούληση των πολιτών για ριζικές αλλαγές, προχωράμε σε μια νέα εποχή. Μια εποχή που η Ν.Δ., δυστυχώς, δεν μπορεί να ακολουθήσει", πρόσθεσε ο Γ. Πεταλωτής.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com