Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοιχτός σε συνεργασίες για αλλαγή στη Θεσσαλονίκη ο Ν. Ευθυμιάδης

Ανοιχτός σε συνεργασίες για αλλαγή στη Θεσσαλονίκη, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και πελατειακές σχέσεις, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ευθυμιάδης και είπε ότι θα περιμένει τις εξελίξεις και τις ζυμώσεις, χωρίς να βιάζεται, και μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει.



Για τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Γιάννη Μπουτάρη τόνισε ότι ενισχύει την υποψηφιότητά του, αλλά αυτή, όπως είπε, δεν εξασφαλίζει τη νίκη και την αλλαγή σελίδας στην πόλη.

Πρόσθεσε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το καλό της Θεσσαλονίκης και οποιαδήποτε απόφαση πάρει η δημοτική του παράταξη δεν θα είναι σε αντίθεση με τη βασική αρχή ότι χρειάζεται αλλαγή σελίδας στην πόλη.

Ο κ. Ευθυμιάδης έδωσε συνέντευξη Τύπου και παρουσίασε τις προτάσεις του για ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη με ευημερία για όλους. Οι πυλώνες της ανάπτυξης είναι το λιμάνι, η Διεθνής Εκθεση, η Ζώνη Καινοτομίας, τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ο πολιτιστικός πλούτος. Συμμέτοχος σε αυτή την ανάπτυξη πρέπει να είναι και ο δήμος και θεωρείται εφικτός ο στόχος για δημιουργία 50.000 θέσεων εργασίας στη Θεσσαλονίκη σε τρία χρόνια.

Όπως είπε, το όραμά του είναι να ξαναγίνει η Θεσσαλονίκη πόλη της παραγωγής και να καταστεί και πάλι σταυροδρόμι παραγωγικών δυνάμεων Ανατολής και Δύσης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com