Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Υπόσχεται λύσεις για τη σχολική στέγη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Λύση για τα δύο σχολεία (4ο δημοτικό - 2ο ΓΕΛ), αλλά όχι για το τρίτο (2ο δημοτικό), υποσχέθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νίκος Μπάτος , κατά τη διαμαρτυρία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της περιοχής, έξω από το δημαρχείο.


Οι γονείς ζητούν την παράδοση των έξι νέων αιθουσών του 4ου Δημοτικού, την ανεύρεση δύο αιθουσών για τα τμήματα της πρώτης τάξης που μένουν μετέωρα, ώστε να λειτουργήσει ομαλά το 2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου και την παράδοση των έξι νέων αιθουσών του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.

Ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι "αύριο το πρωί" παραδίνονται οι έξι νέες αίθουσες του 4ου δημοτικού και "ως την Παρασκευή" και οι αίθουσες του λυκείου. Ωστόσο, άλυτο θα παραμείνει το πρόβλημα του 2ου δημοτικού Παλαιοκάστρου, για το οποίο δεν υπάρχουν κονδύλια.

Το 4ο δημοτικό Ωραιοκάστρου στεγάζεται προς το παρόν σ ένα κτίριο που κατασκευάστηκε πριν 78 χρόνια(!) κι αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας. Οι νέες αίθουσες, όπως και στο λύκειο, δεν παραδίδονταν από τον εργολάβο που τις κατασκεύασε, γιατί παραμένει απλήρωτος.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com