Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Διαφωνεί ο ΣΕΒ με το «αντιμνημονιακό» μέτωπο

«Το μνημόνιο δεν πρέπει να διχάζει τους Έλληνες αλλά να τους ενώνει σε μια συλλογική προσπάθεια να ξεπεραστεί η ανάγκη που το επέβαλλε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ στο περιθώριο της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.



Όσον αφορά σε αυτά που περιμένουν οι βιομήχανοι από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Δημ. Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι "προσδοκούμε να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια χώρα σύγχρονη και φιλική στην επιχειρηματικότητα, να θεμελιωθεί μια νέα μορφή ανάπτυξης βασισμένη στην πραγματική οικονομία και όχι στο πελατειακό κράτος". Ζήτησε υλοποίηση "των εκσυγχρονιστικών αλλαγών που χρειαζόμαστε και που τόσα χρόνια δεν τολμήσαμε να κάνουμε".

Σχολιάζοντας τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε ότι σημασία δεν έχει η αλλαγή προσώπων αλλά η επίλυση των προβλημάτων. "Η κυβερνητική πολιτική θα κριθεί στο σύνολό της από την αποτελεσματικότητά της να αντιμετωπίσει τη βαθιά κρίση και την πρόκληση της αλλαγής", πρόσθεσε.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com