Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Στ. Παπαθεμελής: «Να παραιτηθεί από βουλευτής ο Κ. Γκιουλέκας»

Να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα του Βασίλη Μιχαλολιάκου, αλλά και το παλαιότερο του Κώστα Σκανδαλίδη και να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα προέτρεψε τον Κώστα Γκιουλέκα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παπαθεμελής, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο συνδυασμός του «Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων». Όπως τόνισε όλοι οι συνυποψήφιοί του έχουν βαριές κομματικές ιδιότητες.


Ο Στέλιος Παπαθεμελής χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του "αντιμνημονιακή", σημειώνοντας ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να ανακτήσει την ταυτότητά της. Υποστήριξε ότι η άσκηση εξουσίας πρέπει να αλλάξει ριζικά στο δήμο και να γίνει πιο συμμετοχική ενώ υποσχέθηκε δραστικές παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό και την ανάπτυξη του πρασίνου στην πόλη.

Επιτέθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τονίζοντας ότι έχουν «βγάλει» ήδη το εκλογικό αποτέλεσμα παίρνοντας «χοντρά πακέτα από υποψηφίους». Έκανε λόγο για "συνωμοσία σιωπής" των ΜΜΕ, κατήγγειλε ότι χρησιμοποιούνται δημοσκοπήσεις για να κατασκευάσουν την πραγματικότητα και ζήτησε την απόσυρσή τους.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com