Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Στη γραμμή Ρουσόπουλου και ο Π. Δούκας

Συμπληρωματικό υπόμνημα, με το οποίο υποστηρίζει ότι διώκεται πολιτικά έστειλε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση του Βατοπεδίου ο Πέτρος Δούκας. Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι ουσιαστικά επιχειρεί να «στήσει» ένα Ειδικό Δικαστήριο για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.



Ο Πέτρος Δούκας υποστηρίζει ότι η μονή Βατοπεδίου πήρε τη λίμνη Βιστωνίδα με κεντρική απόφαση του ΠΑΣΟΚ. Για το έργο της επιτροπής, αναφέρει ότι ορισμένα μέλη που προέρχονται από το κυβερνών κόμμα "ευτελίζουν τα δικαστικά τους καθήκοντα και δημαγωγούν".

"Δείχνουν να σέβονται τους θεσμούς, μόνο αν και εφόσον τους βολεύει", αναφέρει και προσθέτει πως δε βρέθηκε καμία ροή πολιτικού χρήματος στην υπόθεση των ανταλλαγών με τη μονή. Προσθέτει, δε, ότι δεν υπάρχει καμία κατάθεση μάρτυρα, η οποία να αναφέρει πως ο ίδιος με κάποιον τρόπο επηρέασε τη διαδικασία.

Τέλος ο κ. Δούκας απευθύνει προς την επιτροπή το ερώτημα γιατί δεν περιμένει να βγουν τα πορίσματα των νέων εκτιμήσεων που έχουν διαταχθεί για το ύψος της ενδεχόμενης ζημίας του Δημοσίου.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com