Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Εισαγγελική περέμβαση για τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ο Ζήσης Κλεισιάρης

Παράσταση στον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Ευάγγελο Μπακέλα, κατά την οποία ζήτησε την άμεση περέμβασή του «αυτεπαγγέλτως», για το θέμα που έχει ανακύψει τις τελευταίες μέρες με την αποκομιδή των σκουπιδιών στο δήμο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε χθές το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος, Ζήσης Κλεισιάρης.


"Ενώ σε άλλες περιπτώσεις, όπως στην κινητοποίηση των κατοίκων ενάντια στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας είχε δείξει ευαισθησία σε θέματα δημόσιας υγείας, τώρα που έχει διαμορφωθεί μια τέτοια κατάσταση από τη διοίκηση του δήμου, αδρανεί", δήλωσε στην "Ε" ο Ζήσης Κλεισιάρης, αιτιολογώντας την παράσταση του συνδυασμού του, ενώπιον του εισαγγελέα.

"Δυστυχώς, αυτή είναι η προοπτική του Καλλικράτη. Υποχρηματοδότηση και περικοπή δαπανών, που οδηγούν σε καταστάσεις εναντίον των δημοτών γενικότερα", είπε.

Επί σειρά ετών μέλος στη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου, ο κ.Κλεισιάρης ηγείται της παράταξης, "Θεσσαλονίκη της ανατροπής κυβέρνησης - ΕΕ ΔΝΤ - Καλλικράτη", για το δήμο Θεσσαλονίκης.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com