Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Βέλη ΠΑΣΟΚ κατά Π. Ψωμιάδη και Κ. Γκιουλέκα

«Αλλαγή και πρόοδος ή αποτελμάτωση και οπισθοδρόμηση» είναι το δίλημμα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι πολίτες τη β΄Κυριακή των εκλογών, τόσο για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όσο και για το δήμο Θεσσαλονίκης, τόνισε ο γραμματέας της ΝΕ Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαστεργίου.



Σε συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Παπαστεργίου εξαπέλυσε ευθεία επίθεση τόσο εναντίον του Παναγιώτη Ψωμιάδη όσο και εναντίον του Κώστα Γκιουλέκα.

Έκανε λόγο για έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού προς τους πολίτες από τη μεριά του Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της ΝΔ ως επικοινωνιακό τρικ για τις περιφερειακές εκλογές.

Αναρωτήθηκε πώς μπορούν να εμπιστευθούν οι πολίτες για περιφερειάρχη έναν νομάρχη ο οποίος δεν ενέταξε ούτε ένα έργο στα προγράμματα ΕΣΠΑ και δεν έκανε το παραμικρό για την παιδεία.

Ο γραμματέας της ΝΕ Α΄ Θεσσαλονίκης κατηγόρησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι υπέκυψε στο «φύσημα» του Αντώνη Σαμαρά για το ζήτημα του αντιπεριφερειάρχη που προέκυψε με τον αδερφό του Διονύση, ενώ τον κάλεσε να δεσμευθεί ότι θα εξαντλήσει τη θητεία του αν χάσει τις εκλογές.

Προέτρεψε, μάλιστα, τους πολίτες να συνομιλήσουν με έναν ψηφοφόρο της ΝΔ από την υπόλοιπη Ελλάδα για να καταλάβουν αλλά και να προσμετρήσουν την εικόνα που εκπέμπει η Θεσσαλονίκη του νυν νομάρχη.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Γκιουλέκα τον χαρακτήρισε εκπρόσωπο του καθεστώτος Παπαγεωργόπουλου κατηγορώντας τον ότι ως βουλευτής δεν έχει κάνει ούτε μία ερώτηση για τα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης στο κοινοβούλιο.

Από τη μεριά του ο πρώτος μέχρι στιγμής σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού του Μάρκου Μπόλαρη, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της α΄ Κυριακής προδικάζουν αλλαγή στο δήμο και ζήτησε τη μαζική συμμετοχή των πολιτών προκειμένου αυτή η αλλαγή να καταγραφεί και στην κάλπη.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com