Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα οι προγραμματικές δεσμεύσεις του Γιάννη Μπουτάρη

Τις προγραμματικές του δεσμεύσεις θα παρουσιάσει, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών και θεσμικών φορέων της πόλης, όπως και σε προσωπικότητες από τους χώρους της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.


Η παρουσίαση θα γίνει στη διάρκεια εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα Παλάς».

Ενόψει των εκλογών της Κυριακής, ο Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Ενεργοί πολίτες-Οικολογία στην πράξη», που έμεινε εκτός δευτέρου γύρου, συμφώνησαν να κάνουν δημόσιο διάλογο, παρουσία πολιτών.

Ο κ. Μπουτάρης πρότεινε στον κ. Μάτη να συναντηθούν. Εκείνος απηύθυνε πρόσκληση για δημόσιο διάλογο, την οποία αποδέχθηκε ο κ. Μπουτάρης.

«Η παράταξη μας συμμετείχε στις εκλογές, επειδή πιστεύει, ότι η διοίκηση στο δήμο Θεσσαλονίκης πρέπει να αλλάξει και έχουμε επανειλημμένα πει, ότι οι υποψήφιοι που ζητούν την ψήφο των πολιτών πρέπει να τους πείσουν. Μένουμε συνεπείς και στις δύο θέσεις μας», δήλωσε ο κ. Μάτης, μετά την αποδοχή της πρόσκλησης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com