Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Με την υποψηφιότητα Βαλεργάκη ξεκίνησε η εκλογική μάχη στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις επικείμενες αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο του 2011, κήρυξε ο σημερινός γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Νίκος Βαλεργάκης, θέτοντας υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου.



Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρεία, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο κτίριο της Διαγωνίου.

"Εργάζομαι για την προάσπιση των συμφερόντων των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης" επισήμανε ο κ. Βαλεργάκης και σημείωσε ότι αν εκλεγεί θα αγωνιστεί για: Την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων του, την καθιέρωση αμοιβών για τους ασκούμενους δικηγόρους, την αποδοτικότερη διαχείριση των αποθεματικών και την καλύτερη οργάνωση του συλλόγου.

Αναφερόμενος στα προβλήματα των δικηγόρων μίλησε και για τη στασιμότητα στις εργασίες πλήρους αποκατάστασης του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, πέντε μήνες μετά την έκρηξη βόμβας και στην κατασκευή του νέου δικαστικού μεγάρου, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. «Το θέμα βραχυκύκλωσε και δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να βρεθεί λύση» είπε.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com