Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Επιμένει η Ν.Δ. ότι είναι θύμα εκστρατείας παραπληροφόρησης

Τη θεωρία της παραπληροφόρησης των Ευρωπαίων για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, απαντώντας στην κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στον Αντώνη Σαμαρά. Ο Γ. Μιχελάκης επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον οποίο αποκάλεσε «προσωπικό υβριστή» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ κράτησε αποστάσεις από τις θέσεις της ΔΑΚΕ για τις αποκρατικοποιήσεις.



Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Χορστ Ζεχόφερ, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. μίλησε για ακόμη μία φορά για μεγάλη εκστρατεία διαστρέβλωσης των θέσεων του κόμματος, που ξεκινά -όπως ισχυρίστηκε- από την Αθήνα. "Είναι παραπληροφόρηση ότι η ΝΔ κατεβάζει τον κόσμο στο δρόμο. Είναι παραπληροφόρηση ότι η ΝΔ δεν επιθυμεί τις αποκρατικοποιήσεις", είπε και σημείωσε ότι η Ν.Δ. συμφωνεί με τους βασικούς στόχους μείωσης χρέους και ελλείμματος, καθώς και με "βασικά θέματα", όπως οι αποκρατικοποιήσεις, η μείωση αριθμού δημοσίων υπαλλήλων και ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας.

Ερωτηθείς αν το κόμμα συμμερίζεται την αφίσα και τις θέσεις της ΔΑΚΕ κατά των αποκρατικοποιήσεων, ο Γ. Μιχελάκης παρέπεμψε τους δημοσιογράφους σε όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στο "Ζάππειο ΙΙ".

Όσον αφορά στην απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, κάλεσε κυβέρνηση και συνδικαλιστές να σκεφτούν πρώτα από όλα τους πολίτες και κατηγο΄ρησε την κυβέρνηση ότι επιδιώκει τον "κοινωνικό αυτοματισμό", ενώ παράλληλα "διατηρεί τα προνόμια των συντεχνιών κάποιων ΔΕΚΟ και εξακολουθεί να στηρίζει τις συντεχνίες που η ίδια εξέθρεψε και τώρα εκβιάζουν την κοινωνία, κατεβάζοντας τους διακόπτες του ηλεκτρικού και βυθίζοντας ολόκληρες περιοχές της χώρας στο σκοτάδι".

Κατηγόρησε τον νεόκοπο κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι έχει αντικαταστήσει την πολιτική του επιχειρηματολογία με ύβρεις, καθώς και ότι ο πολιτικός του λόγος διακατέχεται από σύγχυση και αντιφατικότητα. Υποστήριξε ότι ο Ηλ. Μόσιαλος"μόλις μέσα σε μια μέρα κατόρθωσε να εξαντλήσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας", λέγοντας πως πριν από λίγες εβδομάδες σε συνέντευξή του στο Έθνος έθετε ο ίδιος θέμα μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίηση της Συγγρού για το γεγονός ότι η ΔΗΚΙ, που πρόσκειται στη ΝΔ, έλαβε ποσοστό 51% στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com