Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Τρόικα: Η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις

Η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η τρόικα των διεθνών πιστωτών, σημειώνοντας πως λίγα μόνο θέματα παραμένουν ανοικτά.




«Καθώς απαιτείται επιπρόσθετη τεχνική δουλειά για να λυθούν αυτά τα θέματα, η αποστολή θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα προκειμένου να αφήσει να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά», σημειώνει η τρόικα.

Η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου προκειμένου να συνεχίσει την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) συζήτησαν, κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες, με τις ελληνικές αρχές στην Αθήνα ζητήματα σχετικά με την επανεξέταση του οικονομικού προγράμματος για την Ελλάδα. Σημειώθηκε σημαντική πρόοδος αλλά κάποια θέματα παραμένουν εκκρεμή. Δεδομένου ότι θα απαιτηθούν πρόσθετες, τεχνικής φύσεως, εργασίες για τον διακανονισμό των εν λόγω θεμάτων, τα κλιμάκια θα διακόψουν για σύντομο χρονικό διάστημα την επίσκεψή τους, ώστε εν τω μεταξύ να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες. Προγραμματίζουν δε να επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου για να συνεχίσουν το έργο τους.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com