Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013
ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη
Γενική Απεργία που πραγματοποιούν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και το συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11 π.μ. στο Πεδίο του Άρεως», ανακοίνωσαν τα συνδικάτα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο.
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Απαιτούμε λύσεις στα προβλήματα εδώ και τώρα και διεκδικούμε μεταξύ άλλων:
• Εργασία για όλους
• Ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις
• Δημοκρατικά δικαιώματα.
Μετά την 24ωρη Γενική Απεργία θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ για να γίνει η αποτίμηση της κινητοποίησης, ενώ θα καθοριστεί άμεσα και η ημερομηνία σύγκλισης του Γενικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας προκειμένου να καθοριστεί η πορεία και το πλαίσιο των επόμενων δράσεων και κινητοποιήσεων.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί όσο η Κυβέρνηση εμμένει στην κοινωνική και εργασιακή αναλγησία, όσο επιδεικνύει υφεσιακή προσήλωση, όσο οι καταστροφικές τροïκανές που υιοθετεί πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα».