Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Γιάννης Μπουτάρης: «Το Ποτάμι με εκφράζει περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα»

Προς το «Ποτάμι» οδεύει, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αφού, πέραν της προσωπικής φιλίας που τον συνδέει με τον Σταύρο Θεοδωράκη, παραδέχθηκε επίσης πως τον εκφράζουν και οι ιδέες που εκφέρει το κόμμα του.




Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε πως ότι έχει το ίδιο «κουσούρι» με τον Στ. Θεοδωράκη: «Πιστεύουμε ότι με την παρέμβασή μας στη δημόσια ζωή μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να μεταρρυθμιστούν κάποια πράγματα».

Και συμπλήρωσε: «Αυτήν τη στιγμή η θέση του Θεοδωράκη με εκφράζει περισσότερο από όλους στο πολιτικό φάσμα».

«Κοινή λογική προτείνει ο Θεοδωράκης. Δεν είναι ούτε με το ένα κόμμα, ούτε με το άλλο, ούτε με το τρίτο. Είναι ένα "έναυσμα" για να σταθούν, να συνέλθουν όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την πολιτική και να δούνε ότι δεν προχωράει έτσι η κατάσταση. Εχουμε ξεφτιλιστεί τελείως, διεθνώς από τους καβγάδες που κάνουμε μεταξύ μας», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκτιμώντας ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί επί της ουσίας τις πολιτικές παρατάξεις, από την "άκρα Νέα Δημοκρατία μέχρι την άκρα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ", να ακολουθήσουν την απλή λογική».

«Το Ποτάμι είναι μία κίνηση που καλεί τον κόσμο να κάνει κάτι, δεν έχει γίνει κόμμα που γράφει μέλη», υπογράμμισε.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com