Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε για να μείνει

Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε για να μείνει διαχρονικά, είναι η εκτίμηση του ΠΑΣΟΚ, όπως τη διατύπωσε το κορυφαίο στέλεχός του, Χρήστος Πρωτόπαπας.




Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, με αφορμή τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ο κ. Πρωτόπαπας δήλωσε ότι «ο ΕΝΦΙΑ θα συνεχίσει να υπάρχει με όποια κυβέρνηση». «Η πραγματικότητα σε κάθε φόρο είναι δύσκολη. Το θέμα είναι ότι αυτός ο φόρος έχει συνυπολογιστεί στον προϋπολογισμό και ήταν γνωστός ότι θα γίνει εδώ και έναν χρόνο», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι «ανάλογοι φόροι υπάρχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες», για να προσθέσει: «Κανένας φόρος δεν είναι ευχάριστος. Ο ΕΝΦΙΑ θα συνεχίσει να υπάρχει όποια και αν είναι η κυβέρνηση. Το θέμα είναι να είναι δίκαιος και να μπορεί να τον πληρώσει ο πολίτης ανάλογα με την πραγματική περιουσία του».

Σύμφωνα με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, «ο φόρος που θα πρέπει να καταργηθεί και αυτό πιστεύω να γίνει με την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια είναι η έκτακτη εισφορά». «Εγώ είμαι υπέρ του να ευνοήσουμε τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους αλλά πρέπει εκείνοι οι οποίοι έχουν εισόδημα να φορολογούνται» συμπλήρωσε. «Βγαίνουμε από την κρίση σιγά - σιγά. Όσο βγαίνουμε από την κρίση ο πολίτης απολαμβάνει πρώτος σειρά βελτιώσεων στο εισόδημά του, η οποία θα βελτιώνεται όσο προχωρά η οικονομία», κατέληξε.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com