Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

«Πατήρ», «Υιός» και Σάκης Κοντονικόλας Κώστας και Μανώλης Πρατσινάκης Νωρίς την Κυριακή 27 Μαρτίου στο ΞΕΦΩΤΟ

Μια «τριάς» καθόλου…Αγία αλλά σκέτη «Αμαρτία». Αλλά, «αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία» Κοινώς, νωρίς τις Κυριακές στο ΞΕΦΩΤΟ, ρέπουμε στην απόλαυση.



Εδώ στο ΞΕΦΩΤΟ, ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί ό,τι απολαμβάνουμε στη ζωή «πρέπει» να δημιουργεί ενοχές. Αντιθέτως, απενοχοποιούμε την απόλαυση και ζούμε μαγικές μουσικές στιγμές που «ευφραίνουν καρδίαν» . Αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 8.30μμ, πατέρας και γιος, Κώστας και Μανώλης Πρατσινάκης δίνουν το πρόσταγμα. Για μια βραδιά ζεστή, αυθόρμητη, γεμάτη αισθήματα.. Στο πιάνο ο Σάκης Κοντονικόλας.
Ελάτε στην παρέα της Κυριακής! Ελάτε να ακούσετε τραγούδια που σας ξενύχτησαν, τραγούδια που σας συντρόφεψαν, άλλα που σας «ξεσήκωσαν» κι άλλα που σας γέμισαν μεράκια.
Ελάτε να ζήσετε από κοντά την ατμόσφαιρα της «μουσικής οικογένειας». Και να γίνετε μέλος της. «Όποιος γνωρίζει τους Πρατσινάκηδες επηρεάζεται» έλεγε ένας φίλος. Πώς λοιπόν να ξέφευγε ο Μανώλης; Το ίδιο θα συμβεί και σε σας. Θα επηρεαστείτε. Κι αν το καλοσκεφτεί κανείς, όλοι έχουμε ανάγκη από καλές επιρροές. Ως έφηβοι, ως πάντα νέοι!

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

Ώρα έναρξης: 20.30, Είσοδος 10€ με ποτό
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911 Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα


 
website counter
friend finderplentyoffish.com