Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαμαχτυπά: Τώρα που ο Σόιμπλε εμπιστεύεται τον Τσίπρα, δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο λαός

Αφορμή για νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση βρήκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τις δηλώσεις του Βόλφγκανκ Σόιμπλε ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός χαίρει της εμπιστοσύνης του.



Με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter, η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, αλλά και του Γάλλου ομολόγου του, Μισέλ Σαπέν, εξαπολύοντας τα πυρά της κατά του κ. Τσίπρα.

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Τσίπρα είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι η «εμπιστοσύνη» συνδέεται με την «κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

«Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι, όταν το ΟΧΙ του λαού έγινε ''Ναι'' του Τσίπρα. Το ΟΧΙ κλόνιζε την ''εμπιστοσύνη''» αναφέρει σε άλλη ανάρτηση.

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στο προσφυγικό και την συμφωνία Τουρκίας - ΕΕ. «Με τις ευλογίες του Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε "ασφαλής χώρα". Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα», είπε αναφερόμενη στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com