Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Πυρκαγιά σε δασική έκταση των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Ένας άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου νωρίτερα ξέσπασε πυρκαγιά κοντά σε σπίτια.

Όπως μετέδωσαν τηλεοπτικά μέσα, η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη δεν είναι δυνατό να αναγνωριστεί, ούτε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Πληροφορίες ανάφεραν νωρίτερα για μία ηλικιωμένη γυναίκα που δηλώθηκε ως αγνοούμενη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει ελαφρά εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση της περιοχής Πανοράματος στους Αγίους Θεοδώρους και προκάλεσε ζημιές σε δύο σπίτια.

Από αργά το απόγευμα δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο και τα σπίτια στα οποία πλησίασαν οι φλόγες πλέον δεν κινδυνεύουν.

Ο δυνατός αέρας δυσκόλευσε το έργο της κατάσβεσης, στο οποίο συμμετείχαν 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο, 4 αεροπλάνα Canadair και 2 PZL.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com