Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Χαλκιδική: Πριν το τριήμερο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Μουδανιών- Ποτίδαιας

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι τελευταίες εργασίες στο κομμάτι του δρόμου Μουδανιών - Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική, μήκους 4,2 χιλιομέτρων. Στόχος είναι το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να παραδοθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, ώστε να έχει δοθεί στην κυκλοφορία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν επιθυμούν να επαναληφθεί το σκηνικό της απίστευτης ταλαιπωρίας κατά την επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς, γι' αυτό και κάνουν αγώνα δρόμου για να παραδοθεί το έργο.
Τα συνεργεία τοποθετούσαν και τις τελευταίες προστατευτικές μπάρες στον κλειστής κυκλοφορίας δρόμο, ενώ  παράλληλα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης αντιολισθητικού τάπητα, μετά την Ποτίδαια.
 Ωστόσο, ως εκκρεμότητα θα παραμείνει για ακόμη ένα καλοκαίρι το τμήμα των 900 μέτρων κοντά στη γέφυρα της Ποτίδαιας, στο οποίο δεν εκτελούνται εργασίες. Το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο έχει επίσης αναλάβει η Εγνατία Οδός, δεν πρόκειται να παραδοθεί προς χρήση πριν το καλοκαίρι του 2018, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com