Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Υπόθεση Εnerga - Hellas Power: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Αρ. Φλώρου

Απορρίφθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος καταδικάσθηκε για την υπόθεση Εnerga - Hellas Power σε ποινή κάθειρξης 21 χρόνων.


Οι συνήγοροί του υποστήριξαν πως ο κατηγορούμενος πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κατάθλιψη. Όπως είπαν στο δικαστήριο, «ο κατηγορούμενος
έχει ένα αίσθημα απόσυρσης από τη μάχη του, παραίτησης, παραληρηματικής ιδέας ότι το κράτος δεν τον ακούει. Βρίσκεται σε ένα δύσκολο ψυχολογικό σημείο».
Στην κατάθεσή του ο ψυχίατρος του ψυχιατρείου των φυλακών του Κορυδαλλού
Απόστολος Τσιάμης, υποστήριξε πως ο Αρ. Φλώρος  έχει αρνητικές σκέψεις και προθέσεις προσθέτοντας πως «κρατείται στο ισόγειο λόγω σκέψεων αυτοκτονικών τάσεων».
Την ίδια ώρα, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Μαρίας Σκλαβάκη, της γυναίκας που έσπασε το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» της και επιχείρησε να διαφύγει από τις αρχές.
Η Μαρια Σκλαβάκη που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών,  για την ίδια υπόθεση, υποστήριξε στο δικαστήριο πως από το 2015 που είναι κρατούμενη, δεν είναι σε θέση να φροντίζει την άρρωστη μητέρα της η οποία πάσχει από ψυχιατρική ασθένεια με αποτέλεσμα, όπως είπε, να καταχράζεται την καλοσύνη συγγενή της.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com