Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Apple: Λειτουργίες ενημέρωσης για την «υγεία» της μπαταρίας στο iOS 11,3

Η Apple ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στο iOS 11.3 νέες λειτουργίες/ χαρακτηριστικά που ενημερώνουν για την «υγεία» της μπαταρίας της συσκευής και για το πότε/ αν χρειάζεται service.



Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να βλέπουν εάν η λειτουργία αποτροπής/ αποφυγής ανεπιθύμητου τερματισμού λειτουργίας είναι ενεργή, και να επιλέγουν να την κλείσουν.
Υπενθυμίζεται ότι η Apple είχε επιβεβαιώσει τον Δεκέμβριο ότι λογισμικό στο iPhone 6, το iPhone 6s και το iPhone SE, το οποίο προοριζόταν για την αντιμετώπιση προβλημάτων από μπαταρίες που είχαν παλιώσει, προκαλούσε επιβράδυνση της λειτουργίας της συσκευής. Η συγκεκριμένη παραδοχή, της οποίας είχε προηγηθεί σειρά σχετικών αναρτήσεων και σχολίων στα social media από χρήστες, έπληξε σημαντικά την εικόνα της Apple (και συγκεκριμένα για τη «μυστικοπάθεια» που κατηγορείται ότι επέδειξε στη συγκεκριμένη υπόθεση), και η εταιρεία βρέθηκε να αντιμετωπίζει σειρά από αγωγές για το θέμα.
Η εταιρεία, στην απολογητική ανακοίνωσή της στα τέλη του Δεκεμβρίου, είχε προχωρήσει σε λεπτομερή επεξήγηση των λόγων για το συγκεκριμένο software update, και υποσχόταν να προσθέσει στις αρχές του 2018 στο iOS λειτουργίες που θα παρείχαν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της μπαταρίας, έτσι ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν πότε οι μπαταρίες τους δεν είναι πλέον ικανές να υποστηρίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις του τηλεφώνου.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com