Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Η Apple ανακοίνωσε τα κόκκινα iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Tις κόκκινες εκδόσεις των iPhone 8 και iPhone 8 Plus ανακοίνωσε η Apple.



Η αμερικανική εταιρεία ακολούθησε την τακτική που είχαμε δει και πέρσι με το iPhone 7, έτσι ώστε σε συνεργασία με έναν αρμόδιο οργανισμό να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα προβλήματα του HIV και του AIDS στην Αφρική.

Μέρος από τα κέρδη που θα έρθουν από τα συγκεκριμένα μοντέλα θα πάει απευθείας στον οργανισμό και σχεδιαστικά έχουμε να κάνουμε με μοντέλα που δεν διαφέρουν σε τίποτα με τα υπάρχοντα, πέραν του χρώματος στο σασί. Τα κόκκινα iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα συμπληρώσουν την υπάρχουσα γκάμα με τα space grey, silver και gold μοντέλα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Apple διέκοψε την κυκλοφορία των κόκκινων iPhone 7 όταν ανακοινώθηκαν τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, οπότε δεν θα πρέπει να θεωρούμε αδύνατο να παραμείνουν τα νέα μοντέλα στην αγορά μόλις για μερικούς μήνες.

Οι προπαραγγελίες για τα κόκκινα iPhone 8 και iPhone 8 Plus έχουν ήδη ξεκινήσει και τα μοντέλα θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων την Παρασκευή 13 Απριλίου έναντι 699 δολαρίων (iPhone 8) και 799 δολαρίων (iPhone 8 Plus).
 
website counter
friend finderplentyoffish.com