Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας.


- 11:30 Στο ξενοδοχείο Athens Imperial, η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά θα παραστεί στην έναρξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κατάρτιση Στελεχών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών» της «Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε.».

- 11:30 Στο ξενοδοχείο King George Palace (Σύνταγμα), διοργανώνεται ημερίδα της ΟΚΕ για το ρόλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος για την έξοδο από την κρίση.

- 12:00 Στην Αθήνα (Ακαδημίας 50), ο ΟΚΑΝΑ διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

- 12:00 Στην Αθήνα (Στούντιο Ε της ραδιοφωνίας), η ΕΡΤ παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για την ανάδειξη του ιστορικού οπτικοακουστικού αρχείου της ΕΡΤ στην ελληνική κοινωνίας της πληροφορίας.

- 12.30 Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Φλωρίδης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

- 13:00 Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους) οι πολιτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, για θέματα Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Σπύρος Κουβέλης αντιστοίχως, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα την εθνική ενεργειακή στρατηγική και τις περίεργες μεθοδεύσεις του Συμβουλίου Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής (ΣΕΕΣ).

- 14:00 Στην αίθουσα συσκέψεων του ΕΚΕΠΥ, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

-14:00, Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο.

- 14.00 Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη. Θα έχει συνάντηση στα Χανιά με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ- Τμήμα Δ. Κρήτης. Στις 20.30, στο Ηράκλειο, θα παραστεί στη Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών του ΣΥΝ Ηρακλείου, στην οποία θα συμμετέχουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές της υπόλοιπης Κρήτης.

- 19:30 Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, ο υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Παπαθανασίου θα μιλήσει σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα την οικονομία.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com