Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Την Πέμπτη η εκδίκαση της ένστασης του Άρη

Την Πέμπτη 3/9, στις 13:30 θα εκδικαστεί στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης κατά του κύρους του αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή. Για την επίθεση στον Μιχάλη Σηφάκη, θα απολογηθεί ο Ηρακλής, ενώ ο 43χρονος οπαδός θα δικαστεί μία μέρα νωρίτερα.


Στο κατηγορητήριο αναφέρεται: «Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μιχάλη Σηφάκη, με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

Αν το περιστατικό θεωρηθεί μεμονωμένο, τότε ο “Γηραιός” θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως 100.000 ευρώ. Αν όμως η επιτροπή κρίνει ότι τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα, τότε το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τα 250.000 ευρώ, ενώ η ομάδα θα κινδυνεύσει ακόμη και με αποκλεισμό της έδρας της για μία αγωνιστική. Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο δεν φαντάζει αρκετά πιθανό.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com