Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 11:00 συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή το υπουργικό συμβούλιο (Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 11:00 συνάντηση Κ. Παπούλια με τον κύπριο ΥΠΕΞ Μ. Κυπριανού (Προεδρικό Μέγαρο)

Στις 11:00 συνέντευξη Τύπου των προεδρείων των Ομοσπονδιών των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς ( Θεσσαλονίκη)

Στις 11:00 συνάντηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αλαβάνου με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ (Βουλή)

Στις 11:30 συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ενόψει του συλλαλητηρίου του Σαββάτου, στα εγκαίνια της ΔΕΘ (Θεσσαλονίκη/Ηλέκτρα Παλάς)

Στις 12:00 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλή για το θέμα των πρόωρων εκλογών (Αθήνα/Προεδρικό Μέγαρο)

Στις 12:00 επίσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών του Κύπριου ΥΠΕΞ Μάρκου Κυπριανού

Στις 12:00 συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΕΕΘ Μ. Ζορπίδη, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που διοργανώνει το Επιμελητήριο (Θεσσαλονίκη/ΕΕΘ- Αριστοτέλους 27 )

Στις 12:00 3ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Δικτύου Ελλήνων Ιατρών και Βιοεπιστημόνων - Κήρυξης της έναρξης εργασιών από τον Πρόεδρο Κ. Παπούλια (Grand Resort Lagonissi )

Στις 18:00 ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Άρης Σπηλιωτόπουλος θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών της Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2006-2007, η οποία διοργανώνεται από τη Διοίκηση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Α (Θεσσαλονίκη/Μέγαρο Μουσικής)

Στις 18:30 το κτιριακό συγκρότημα εργαστηρίων και αποθηκών του Κ.Θ.Β.Ε. στη Νέα Ραιδεστό θα εγκαινιάσει ο υπουργός Πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς (Θεσσαλονίκη/Ραιδεστός)

Στις 19:30 ομιλία Γ. Α.Παπανδρέου για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη (Θησείο)

Στις 20:00 Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «35 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Η διαδρομή του Ανδρέα Παπανδρέου» (Θεσσαλονίκη/Electra Palace). Ομιλητές θα είναι οι Α. Πεπονής, πρ.Υπουργός ΠΑΣΟΚ και Γ. Αναστασιάδης, καθηγητής Ιστορίας ΑΠΘ

Στις 21:30 Εκδήλωση της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, με ομιλητή τον Θ. Κασσίμη (Αθήνα/ξενοδοχείο "Μ. Βρετανία")

Ο Δήμος Θερμαϊκού και το Πολιτιστικό Κέντρο διοργανώνουν εκδήλωση και ανοιχτή συναυλία για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα (Θεσσαλονίκη/Περαία).Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού και συλλογής υπογραφών που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Θερμαϊκού.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com