Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Κ.Καραμανλής: "Δεν είναι καιροί για πειράματα

Με το σύνθημα «ούτε μία ψήφος χαμένη» και την ανάδειξη ως βασικό κριτήριο αυτών των εκλογών ότι ψηφίζουμε για «πρωθυπουργό» ο Κ. Καραμανλής, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών της Ν.Δ στο Μεσολόγγι, επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των νεοδημοκρατών και κυρίως να ανεβάσει τη χαμηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων της Ν.Δ. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την υπό κατασκευή σήραγγα Καλυδώνας (τμήμα της Ιόνιας Οδού), στο Ευηνοχώρι, όπου εξήρε το μεγάλο οδικό έργο που ολοκληρώνεται.


Αναφερόμενος στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η Ελλάδα, βιώνοντας τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, αλλά και "το τεράστιο βάρος του δημοσίου χρέους, που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Κ. Καραμανλής επανέλαβε ότι είπε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, καθώς ανέλυσε "τις δύσκολες αποφάσεις, που είναι ανάγκη να ληφθούν άμεσα"

"Οι πολίτες", σημείωσε χαρακτηριστικά, "δικαιούνται καθαρές απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Απαντήσεις χωρίς μισόλογα. Χωρίς ωραιοποιήσεις". Στην προσωπική πολιτική του πρακτική της "καθαρότητας"αντέτεινε τη στρατηγική της "κρυφής ατζέντας" του ΠΑΣΟΚ, το οποίος, όπως υποστήριξε ο κ. Καραμανλής, "δεν τολμά να αποκαλύψει κανένα από τα δύσκολα μέτρα που θα έπαιρνε, αν ερχόταν στην εξουσία".

Αναφερόμενος, δε, στις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη μείωση του ελλείμματος σημειώνει ότι αυτό που πραγματικά διασφαλίζει είναι η αύξησή του, καθώς υπόσχεται παροχές, προσλήψεις και δαπάνες, που ξεπερνούν τα 10 δις".

" Οι επιταγές που μοιράζει είναι ακάλυπτες. Ο δρόμος που δείχνει είναι αδιέξοδος. Οι εξαγγελίες του οδηγούν σε περιπέτειες, που δεν αντέχει ο τόπος", τόνισε ο Κ. Καραμανλής και έκανε έκκληση στους πολίτες να αντιληφθούν την κρισιμότητα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. "Οι καιροί δεν αφήνουν περιθώρια για πειραματισμούς. Με το μέλλον του τόπου δεν παίζουμε. Με το αύριο των παιδιών μας, δεν παίζουμε", σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com