Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Υπερασπίζεται η Ν.Δ. την πολιτική Καραμανλή για τη δημόσια ασφάλεια

Στη σημερινή κυβέρνηση και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιχειρεί να χρεώσει ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας το σύνολο των ευθυνών για τα προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια. Ο Νίκος Δένδιας υπερασπίζεται τη νομοθεσία για την ποινικοποίηση της «κουκούλας», ενώ ισχυρίζεται ότι τα κρούσματα διαφθοράς και αυθαιρεσίας αστυνομικών ήταν «σαφώς λιγότερα» επί κυβερνήσεως Ν.Δ.


"Η πραγματικότητα, σε πείσμα της καυχησιολογίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι ήδη ζοφερότερη στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας", υποστηρίζει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αναφέρει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου χαρακτηρίζεται από συμπτώματα αμφιταλαντεύσεων, αναποφασιστικότητας και προβληματικού πολιτικού έργου και επιχειρεί να τα υπερκαλύψει με επικοινωνιακά τεχνάσματα και επίθεση στη ΝΔ.

Ο Ν. Δένδιας ολοκληρώνει την ανακοινώσή του λέγοντας ότι ουδέποτε κυβέρνηση είχε τέτοια στήριξη από αξιωματική αντιπολίτευση στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας, αλλά δεν την αξιοποίησε ούτε κατ’ ελάχιστο. "Ας ελπίσουμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα περάσει από τα λόγια στα έργα", τονίζει, χρησιμοποιώντας μια φράση - "κόκκινο πανί", που είχε προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση του Μιχ. Χρυσοχοΐδη όταν είχε εκστομιστεί από τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com