Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Αρπαγή βρέφους από μαιευτήριο

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο «Έλενα». Άγνωστος, σύμφωνα με δήλωση της μητέρας, έκλεψε το νεογέννητο βρέφος της από το θάλαμο του μαιευτηρίου.


Το βρέφος, το οποίο γεννήθηκε χθες, βρισκόταν σε ειδικό καλαθάκι στο δωμάτιο της μητέρας του. Όπως καταγγέλλει η ίδια και σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα η μητέρα, Αλβανικής καταγωγής, ξύπνησε είδε το μωρό δίπλα της, το χάιδεψε και ξανακοιμήθηκε.

Ξαφνικά, άκουσε ένα θόρυβο, ξύπνησε και πάλι και διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έλειπε από δίπλα της. Ταυτόχρονα είδε κάποιον να βγαίνει από το θάλαμο και έβαλε τις φωνές.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία, ενώ προκλήθηκε αναστάτωση στο μαιευτήριο.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν λίγο αργότερα το νοσοκομείο και αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του μωρού.

Παράλληλα, αξιωματικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων διενεργούν ανακρίσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν την εκδοχή απαγωγής αλλά και όλες τις άλλες εκδοχές και παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com