Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Κοινός στόχος ΤΕΙ και Δήμου η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο

Κοινός στόχος η λειτουργία της ΔΕΘ στη Σίνδο, για το δήμο Εχεδώρου και τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Σε συνάντηση του δημάρχου Σπύρου Σταματάκη και του προέδρου του ιδρύματος Παύλου Καρακολτσίδη, τονίστηκε η στενή και αναγκαία συνεργασία των δύο φορέων.


"Δε νοείται Εχέδωρος χωρίς ΤΕΙ και ΤΕΙ χωρίς Εχέδωρο", υπογράμμισε ο κ.Καρακολτσίδης και αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΘ τόνισε: "Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο θέλω να διαβεβαιώσω ότι η λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στη Σίνδο όχι μόνο είναι κοινός στόχος μας, αλλά θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την αναβάθμιση της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Όταν θα έρθει η Έκθεση, τότε θα αναβαθμισθεί πλήρως η περιοχή μας".

Απ την πλευρά του ο δήμαρχος Εχεδώρου μίλησε για την εγκαθίδρυση μιας γόνιμης και δυναμικής σχέσης ανάμεσα στο ΤΕΙ και στην τοπική κοινωνία. "Μέσα από μια ομάδα καθηγητών - ερευνητών - μελετητών και των φοιτητών, δηλαδή της γνώσης και γνώμης που διαμορφώνει η κοινότητα του ΤΕΙ, μπορεί το εκπαιδευτικό αυτό ίδρυμα να ασκήσει πολιτισμική και πολιτιστική παρέμβαση στην κοινωνία του Εχεδώρου", ανέφερε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com