Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Αντ. Σαμαράς: «Άλλο οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο οι εθνικές μας ευθύνες»

Μήνυμα ότι οι πολιτικές διαφωνίες δεν πρέπει να συγχέονται με τις εθνικές ευθύνες έστειλε από το Βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος υποδέχτηκε θετικά την πρόταση του πρωθυπουργού για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. «Σας καλώ να σφυρηλατήσουμε την ενότητα μας και την υπευθυνότητά μας, μακριά από αυτόκλητους υπερασπιστές του λαού», τόνισε.


"Θέλω να εκφράσω τη συντριβή μου για το θύμα του φανατισμού και της τυφλής βίας αυτοό που συνέβη δείχνει ότι όχι μόνο τα ακραία στοιχεία τρομοκρατούντ ο λαο, αλλά και τον δολοφονουν. Είμαστε εδώ όλες οι παραταξεις για να εκφράσουμε τη βούληση μας για τη διασφάλιση της Δημοκρατίας", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στο σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας στο οποίο πιστεύουμε εμείς και η συντριπτική πλειοψηφία υπάρχει χώρος για διαφωνία, αλλά δεν υπάρχει χώρος για βία. "Άλλο οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο οι εθνικές μας ευθύνες. Ας αντικρούσουμε εκείνους που θέλουν να καθυποτάξουν την εθνική κυριαρχία", υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι αυτός ο τόπος έχει περάσει χειρότερα.

Χαίρομαι που ο πρωθυπουργός θέλει να γίνει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υποθέτω θα ειναι για λόγους σύμπνοιας και σφυρηλάτησης της εθνικής ενότητας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com