Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Δηλώσεις Γ. Παναγιωτακόπουλου για Σακοράφα - Δημαρά - Οικονόμου

Την άποψή του ότι οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαφοροποιήθηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία στο θέμα της ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης, έδρασαν μέσα στο πλαίσιο που ορίζει το Σύνταγμα και ψήφισαν κατά συνείδηση και μέσα στις αρχές του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. "Δεν καταψήφισαν την κυβέρνηση. Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ δεν σφυρηλατείται μέσα από πειθαρχικά μέτρα. Αλλού είναι το πρόβλημα» δήλωσε ο ίδιος.


Στη δήλωση αυτή προέβη μιλώντας σε εκδήλωση της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" του ΠΑΣΟΚ, στο ξενοδοχείο "Πόρτο Παλάς" της Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος για τη στάση των βουλευτών Σοφίας Σακοράφα, Γιάννη Δημαρά, Βασίλη Οικονόμου, που ψήφισαν "παρών" στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να τους θέσει εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι οδήγησε τη χώρα στο χάος και την καταστροφή. Πρόσθεσε, όμως ότι και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι άμοιρη ευθυνών, διότι, όπως είπε, "παρέλαβε μία βόμβα και η ίδια άναψε το φιτίλι"

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση σχολίασε ότι υπάρχουν "λογιστές" και "άκαπνοι", ενώ είπε ότι "κάποιοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού επέλεξαν για το ΠΑΣΟΚ μια πορεία αυτοκτονική".

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν και ο Στέφανος Τζουμάκας ο οποίος κατήγγειλε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προπαγάνδα τρομοκράτησης του ελληνικού λαού με στόχο να αποδεχθεί τα οικονομικά μέτρα. Τόνισε την ανάγκη να βγει η χώρα από την κηδεμονία της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και η κυβέρνηση να επιστρέψει στις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com