Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Κ. Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός περιμένει πολλά

Ευχή «να πάνε όλα καλά» έδωσε στον υπουργό Οικονομικών ο Κάρολος Παπούλιας, κατά τη επίσκεψη του πρώτου στο Προεδρικό Μέγαρο. «Ο ελληνικός λαός περιμένει πολλά, οι δυσκολίες είναι πολλές, αλλά ελπίζουμε ότι θα βγούμε από την κρίση», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Προσέφερε στήριξη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αναφέροντας ότι "ο κύριος υπουργός αγωνίζεται κι αυτός με πολλές δυσκολίες".

"Οι δυσκολίες είναι πολλές, αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε έναν δρόμο και αυτό αναγνωρίζεται και από τους εταίρους μας, αλλά νομίζω και από τους Ελληνες πολίτες", δήλωσε από τη μεριά του ο υπουργός οικονομικών.

Σκοπός της επίσκεψης του Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν η παρουσίασ η στον πρόεδρο του νέου προέδρου και των νέων αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Φωκίωνα Γεωργακόπουλο και Βλάσιο Ασημακόπουλο και Βασίλειο Σουλιώτη. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια αναμόρφωσης του Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι "έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και είναι κρίμα αυτό το δυνατό επιστημονικό δυναμικό που υπάρχει να μην χρησιμοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για τις μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν το ελληνικό δημόσιο".

Ο Κ. Παπούλιας απάντησε ότι "σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, ο καθένας στον τομέα του έχει την υποχρέωση να δείξει τον καλύτερο εαυτό του".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com