Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση δημόσιας διαβούλευσης από τον ΕΟΜΜΕΧ

Ανακοινώθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας η Δημόσια Διαβούλευση που αφορά το σχέδιο Διακήρυξης για το Έργο: «Ανάπτυξη Συστήματος Υποστήριξης της Ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών Επιχειρήσεων σε επιλεγμένους κλάδους», έως και τις 25 Οκτωβρίου 2010.



Το έργο αποσκοπεί να εντοπίσει και να αναλύσει τους παράγοντες και τα κριτήρια που προσδιορίζουν το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να διαμορφώσει ένα κατάλληλο μεθοδολογικό πλαίσιο, για την υποστήριξη των κλαδικών αναλύσεων για την παρακολούθηση της ανταγωνιστικότητας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 184.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% και χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ''Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013''.

Επίσης, ανακοινώθηκε από τον ΕΟΜΜΕΧ και η δημόσια διαβούλευση, για το σχέδιο διακήρυξης που αφορά στο έργο: ''Ετήσιες εκθέσεις για τα έτη 2011, 2012, με θέμα: η κατάσταση και οι προοπτικές των ΜΜΕ στην Ελλάδα''.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com