Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οι αντιπεριφερειάρχες του M.Τρεμόπουλου στην Κ. Μακεδονία

Επίθεση στο νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Μιχάλης Τρεμόπουλος κατά τη διάρκεια παρουσίασης των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της Οικολογίας Αλληλεγγύης για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.



«Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τα φαινόμενα κακοδιοίκησης, κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας που γνωρίσαμε από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη», δήλωσε. Τον χαρακτήρισε βαρίδιο και ζήτησε την στήριξη των πολιτών προκειμένου να αποτραπεί η επέκτασή του και στην Κεντρική Μακεδονία.

Όπως τόνισε, η ποιότητα σε όλους τους τομείς παραγωγής και δράσης, η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών και των συλλογικών συμφερόντων αποτελούν προμετωπίδα του συνδυασμού του. Έθεσε ως κύριους στόχους τη δημιουργία μιας φωτογενούς Θεσσαλονίκης, την κατάθεση εναλλακτικών προτάσεων και την προώθηση πράσινων επενδύσεων στην αυτοδιοίκηση.

Πέρα από τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες ο Μιχάλης Τρεμόπουλος παρουσίασε και 59 περιφερειακούς συμβούλους, σημειώνοντας ότι εκπροσωπούν κοινωνικούς αγώνες και μάχες δεκαετιών του οικολογικού κινήματος μέσα και έξω από τους θεσμούς.

Τα ονόματα των υποψηφίων:

Θεσσαλονίκης: Γωγάκου Δήμητρα, αρχιτέκτονας

Ημαθίας: Κουρουζίδης Χάρης, εκπαιδευτικός

Κιλκίς: Ακριτίδης Λευτέρης, ελεύθερος επαγγελματίας

Πέλλας: Αργυρόπουλος Χαρίσης, βιολόγος

Πιερίας: Ντελής Μιχάλης, εκπαιδευτικός

Σερρών: Πετρούλα Λαζαρίδου, βοηθός μικροβιολόγος

Χαλκιδικής: Καραδήμος Θεολόγης, ιδιωτικός υπάλληλος

 
website counter
friend finderplentyoffish.com