Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

«Αθωος» για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, λέει πως είναι ο Αλ. Κοντός

Την πρόθεσή του να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τον έλεγχο της εις βάρος του κατηγορίας στην υπόθεση του Βατοπεδίου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ και πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, με αφορμή την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με την παραγραφή των αδικημάτων.


Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε θέτει "ως αναγκαία προϋπόθεση για τη σύστασή της τη συμμετοχή σε αυτήν την Επιτροπή αποκλειστικά και μόνον ανώτατων δικαστικών λειτουργών οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να παρέχουν τις εγγυήσεις μιας αντικειμενικής, αδιάβλητης, αξιόπιστης, ασφαλούς και ανεπηρέαστης κρίσης για την εν λόγω υπόθεση, γεγονός το οποίο πολλές φορές απεδείχθη κατά την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης".

Στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για "αυταπόδεικτη αθωότητά του", ο κ. Κοντός επιτίθεται κατά των συναδέλφων του βουλευτών, "κυρίως της Κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας" που "απέδειξαν κατά τα προηγούμενα τρία χρόνια ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε κατ΄ ελάχιστον για την αλήθεια, παρά μόνο για το πώς θα ανεβάσουν τις "μετοχές" τους στο εσωκομματικό τους "Χρηματιστήριο".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com