Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Φ. Κουβέλης: Καταψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες

Την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από τη Δημοκρατική Αριστερά, προαναγγέλλει ο πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ενώ δηλώνει ότι το κόμμα του είναι ανοιχτό σε νέες συνεργασίες.




Ο Φ. Κουβέλης εκφράζει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο μιας κοινωνικής έκρηξης τον Σεπτέμβριο λόγω της αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής, ενώ θεωρεί πως το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης τροφοδοτεί την κρίση.

Όσον αφορά στα φορολογικά μέτρα που εξήγγειλε ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, ο Φ. Κουβέλης πιστεύει ότι ανατροφοδοτούν τα αδιέξοδα ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση πως επί 20 μήνες διακυβέρνησης της χώρας δεν προωθήθηκε καμία ρύθμιση που να διαμορφώνει συνθήκες εξόδου από την κρίση.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς δηλώνει πως είναι ανοιχτός σε προεκλογικές συνεργασίες με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη της Αριστεράς καθώς «είναι αναγκαία η συστράτευση ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων», ωστόσο, κόβει κάθε δεσμό με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν κοιτά πίσω και πως δεν τον ενδιαφέρουν οι ενδοΣΥΡΙΖικές αντιθέσεις και η συμπεριφορά του».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com