Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Samsung Galaxy S4: Το κινητό που «ακολουθεί» το βλέμμα του χρήστη

Μια νέα τεχνολογία που θα αναγνωρίζει το βλέμμα του χρήστη θα έχει το νέο Samsung Galaxy S4 που θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη στις 14 Μαρτίου.




Το τηλέφωνο έχει την τεχνολογία Eye Scroll η οποία χρησιμοποιεί την εμπρόσθια κάμερα του τηλεφώνου για να εντοπίζει το βλέμμα του χρήστη.

Ανάλογα με το που κοιτάει ο χρήστης το τηλέφωνο θα προσαρμόζει και την κύλιση των σελίδων.

Έτσι όταν διαβάζουμε κάτι στο διαδίκτυο ή διαβάζουμε ένα κείμενο ή βλέπουμε ένα αρχείο, το τηλέφωνο θα προσαρμόζει την ταχύτητα με την οποία αλλάζει το κείμενο.

Παράλληλα ενδέχεται να υποστηρίζει τη λειτουργία Smart Pause όπου ο χρήστης θα μπορεί να πατήσει pause σε ένα βίντεο με μια κίνηση των ματιών του.

Το νέο Samsung Galaxy S4 θα έχει προεγκατεστημένη την έκδοση 4.2.1 του Android ενώ όλοι αναμένουν την παρουσίασή του την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Ράδιο Σίτι της Νέας Υόρκης.

Η Samsung εγκατέλειψε το λατινικό σύστημα αρίθμησης κι έτσι αντί για ΙV, το νέο Samsung Galaxy έχει τον αριθμό 4.

Προς το παρόν οι υπόλοιπες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του παραμένουν συγκεχυμένες και όλοι μιλάνε για τον οχταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5, κάμερα 13MP και αποθηκευτική μνήμη 64GB.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής προσφέρει ισχύ αλλά και αυτονομία στη μπαταρία καθώς αποτελείται από 2 τετραπύρηνους επεξεργαστές που λειτουργούν όταν το τηλέφωνο χρειάζεται επιπλέον ισχύ.

Οταν το τηλέφωνο δεν θέλει ισχύ τότε οι επεξεργαστές δεν τίθενται σε λειτουργία και το τηλέφωνο καταφέρνει να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.

Έτσι το κινητό είναι ιδανικό για παιχνίδια με ισχυρά γραφικά, βίντεο υψηλής ανάλυσης αλλά προσφέρει και αρκετή αυτονομία για να κρατάει η μπαταρία του αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο νέος Exynos Octa καταναλώνει έως και 70% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4 που ανήκει στην προηγούμενη γενιά.

Μέχρι σήμερα ελάχιστοι γνωρίζουν για το νέο Samsung Galaxy S4 και ένας από αυτούς είναι ο πιτσιρικάς στο βίντεο της Samsung που βγήκε στο YouTube από την εταιρεία.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com