Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«ΕΣΕΠΑ»: Νέα απάτη 2,4 εκατ. ευρώ με ΜΚΟ στη Θεσσαλονίκη

Δικογραφία σε βάρος τριών μελών της εθελοντικής οργάνωσης ΕΣΕΠΑ (Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών) που λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.






Οπως αναφέρουν οι αρχές, πρόκειται για μέλη που εξαπατούσαν δημάρχους και περιφερειάρχες, υποστηρίζοντας ότι θα στήσουν σταθμούς πυρόσβεσης με τον κατάλληλο εξοπλισμό, πράγμα που δεν έκαναν ποτέ, παρά το γεγονός ότι ελάμβαναν χρήματα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ. «το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε το Σωματείο υπερβαίνει 2.400.000 ευρώ».
Η νέα υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετίζεται με κακουργηματική απάτη, ενεργητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ) «ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1998 και είναι Εθελοντική Οργάνωση εγγεγραμμένη στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με αριθμό 004/2001, και στο Υπουργείο Εξωτερικών, με αριθμό μητρώου 428», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com