Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Χαρδούβελης: Αγνωστο πότε επιστρέφει η τρόικα - Η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα

Συνάντηση δύο ωρών είχε, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.


«Κάναμε μια ενδελεχή κουβέντα για όλα. Η διαπραγμάτευση προχωράει» ανέφερε ο υπουργος σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.
Είπε ακόμη ότι δεν υπάρχει τελεσίγραφο 48 ωρών και σε ερώτηση πότε θα επιστρέψει η τρόικα, απάντησε: «Ακόμα δεν το ξέρουμε». Επιπλέον, ύστερα από σχετική ερώτηση, ο κ. Χαρδούβελης εκτίμησε: «Θα προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις μέσα στο χρονοδιάγραμμα». Ερωτηθείς δε αν αισθάνεται ότι τον «άδειασαν», απάντησε «όχι».


 
website counter
friend finderplentyoffish.com