Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Μουσική Παράσταση-Αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου από το Σωτήρη Μπαλλά & τη Μέλπω Αλεξανδροπούλου στο ΞΕΦΩΤΟ

«Ποιος τη ζωή μου ποιος την κυνηγά...» Ένα από τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου που ο ίδιος δηλώνει ότι εκφράζει την πραγματικότητα των καιρών μας.



Η μουσική παράσταση-αφιέρωμα στο σπουδαίο δημιουργό, ποιητή και συγγραφέα από το Σωτήρη Μπαλλά & τη Μέλπω Αλεξανδροπούλου αυτή την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στο ΞΕΦΩΤΟ, θα τα έχει όλα…Ερωτηματικά, διαπιστώσεις «Το τρένο φεύγει στις 8..», αποκαλύψεις «Το παλικάρι έχει καημό…», αναμετρήσεις.. «Ο χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά..». Θα είναι μια βραδιά γεμάτη «παραπονεμένα λόγια» που θα μας θυμίζει πως κάποτε υπήρξαμε «ελεύθεροι κι ωραίοι» και θα μας μεταφέρει με λέξεις και μουσικές «στων αγγέλων τα μπουζούκια». Στο μπουζούκι ο Γιώργος Καραμφίλλης, πιάνο ο Μάριος Τσομπανίδης, ηλ. Κιθάρα ο Ανδρέας Γιομετζής, κιθάρα Χρήστος Λαρίσης, μπαγλαμά ο Δήμος Λιπώνης.
Μάνος Ελευθερίου. 53 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γράμματα
Έχει γράψει περισσότερα από 400 τραγούδια αλλά και ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα, διηγήματα, λογοτεχνικές μελέτες, λευκώματα, παιδικά και θεατρικά. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους συνθέτες. Μίκυ Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση, Γιάννη Μαρκόπουλο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Ηλία Ανδριόπουλο, Γιάννη Σπανό, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο.
Πέμπτη 10 Μαρτίου στο ΞΕΦΩΤΟ
Ο Σωτήρης Μπαλλάς και η Μέλπω Αλεξανδροπούλου
ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια σε στίχους
Μάνου Ελευθερίου

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος 10€ με ποτό
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911 Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα



 
website counter
friend finderplentyoffish.com