Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Mε ContrUst και ΄80s Την Τσικνοπέμπτη Στο ΞΕΦΩΤΟ

Στην Ελλάδα, αγαπάμε τις Απόκριες. Και τις γιορτάζουμε κόντρα σε όλα τα δύσκολα, με κέφι και φαντασία. Την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου, ελάτε ΞΕΦΩΤΟ και…Let’s POP!



Σε μια γιορτή «Κόντρα», παρέα με τους ContrUst Duet, Στέφανο Λιόλιο(πλήκτρα) και Κατερίνα Κουλούρη(τραγούδι) κι ένα αφιέρωμα στα ποπ τραγούδια της δεκαετίας του ’80. Special Guest, Λίζα Ντισλή.
Let's pop!
Για ένα τρελό ξεφάντωμα με τις μεγάλες επιτυχίες των Wham, Madonna, Whitney Houston, Eurithmics, Michael Jackson , Sade, Tina Turner, Cyndi Lauper, Phill Collins, Sting, Frankie Goes to Hollywood, Stevie Wonder, Prince, Kool & the Gang, Lionel Richie και πολλών άλλων. Για μια βραδιά ανατροπής όπου θα θυμηθείτε ή και θα…επαναλάβετε φιγούρες αλά… Travolta ή άλλες όπως το «ελικόπτερο», το ρομπότ ή το «moonwalk», αλλά και στροφές και αυτοσχεδιασμούς που ξεχώρισαν τους χορευτές του ’80.
Τσικνοπέμπτη, πίσω στα ’80ς
Δεκαετία του 80. Βάτες, μαλλί χαίτη, στενά τζινς και μουσική. Είναι η δεκαετία των πρώτων βιντεοκλίπ, του μουσικού καναλιού MTV που μεταδίδει μουσικά βίντεο σε 24ωρη βάση και των ποπ ειδώλων που αναδείχτηκαν εξαιτίας του. Για πολλούς, η δεκαετία της μελωδίας, των γκρουπ και της ποπ!
ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!
Ώρα έναρξης: 22.30
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911 Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα



 
website counter
friend finderplentyoffish.com