Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Μεγάλα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων- «Παραλύει» η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Στην πλήρη αποδυνάμωση της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου οδηγεί η απόφαση της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ.


Με την αποχώρηση των 44 συμβασιούχων του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, το δυναμικό του τμήματος Καθαριότητας μειώνεται πλέον κατά 50%, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα στην εκτέλεση του έργου της αποκομιδής των απορριμμάτων. Λόγω της αιφνίδιας αυτής εξέλιξης, η οποία έχει “παραλύσει” τη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας, η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμάτων επιτυγχάνεται πλέον με μεγάλη δυσκολία, θέτοντας σε συναγερμό το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
Υπό το βάρος των τεράστιων αναγκών και προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η καθημερινότητα των δημοτών, με εντολή του Δημάρχου Κορδελιού - Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα και του Αντιδημάρχου, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων κ. Γιώργου Μαξούρα πραγματοποιούνται διπλά και τριπλά δρομολόγια για την απομάκρυνση των απορριμμάτων, με το εναπομείναν προσωπικό της Καθαριότητας να καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες της αποκομιδής.
«Με δεδομένο ότι το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού καθαριότητας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι μεγάλο, πρόβλημα που λαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις μετά και την απόφαση “βόμβα” του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν και ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com