Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

τα γραφεία στοιχημάτων «Ψηφίζουν»

Το ενδεχόμενο νίκης του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη των μπουκμέικερς ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής. Στη στοιχηματική εταιρεία Betfair, η νίκη του ΠΑΣΟΚ πληρώνει 1,05% ενώ στη Bwin, η απόδοση μειώνεται στο ισχνό 1,01. Στον αντίποδα, σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι «κόντρες» των μικρότερων κομμάτων.


Betfair

Το ΠΑΣΟΚ προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί για νίκη στις ευρωεκλογές με την απόδοσή του να βρίσκεται μόλις στο 1,05. Ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 19, το ΚΚΕ με 250, ο ΣΥΡΙΖΑ με 260 ενώ ο ΛΑΟΣ και τα υπόλοιπα κόμματα έχουν απόδοση 320. Στην ίδια εταιρεία, το ενδεχόμενο το ΚΚΕ να λάβει περισσότερους ψήφους από τους Οικολόγους "πληρώνει" 1,42. Αντίθετα, όσοι ποντάρουν ότι οι Οικολόγοι θα υπερισχύσουν σε ψήφους έναντι του ΚΚΕ και δικαιωθούν, θα πολλασπλασιάσουν τα χρήματά τους επί 11 φορές. Στην άτυπη κόντρα ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ, το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι φαβορί με απόδοση 1,27. Από την άλλη, η απόδοση του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 14.

Bwin

Εξαιρετικά χαμηλή απόδοση δίνει η εταιρεία σε ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΣΟΚ, η οποία "πληρώνει" μόλις 1,01. Ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 11, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ με 501 ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΛΑΟΣ αποδίδουν 1501. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις που δίνονται για στις "μάχες" ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καθώς και σε ΛΑΟΣ και Οικολόγους. Το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί πρώτο κόμμα με διαφορά μεγαλύτερη του 3,5% από τη Νέα Δημοκρατία έχει απόδοση 2,20. Αντίθετα, εάν η Νέα Δημοκρατία έχει διαφορά μικρότερη του 3,5% από το ΠΑΣΟΚ, η απόδοση "πέφτει" στο 1,60. Αντίστοιχα, στην "κόντρα" ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ, εάν κάποιος ποντάρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει σε ψήφους κατά 1,5% το ΚΚΕ θα πολλαπλασιάσει το κεφάλαιό του επί 2,72. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή η διαφορά του ΚΚΕ από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρότερη του 1,5%, η απόδοση μειώνεται στο 1,40. Επίσης, το ενδεχόμενο οι Οικολόγοι να ξεπεράσουν κατά 1,5% το ΛΑΟΣ αποδίδει 1,75. Το ενδεχόμενο το ΛΑΟΣ να έχει διαφορά μικρότερη του 1,5% από τους Οικολόγους "πληρώνει" 1,95.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com