Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Βολές κατά Πάγκαλου και αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ, από τον Περισσό Αλ. Παπαρήγα: «Θα αλλάξουμε τα φώτα στους επαγγελματίες προβοκάτορες»

Ηχηρή απάντηση στις νέες κατηγορίες του Θεόδωρου Πάγκαλου, εναντίον του ΚΚΕ επιχείρησε να δώσει ο Περισσός, δίνοντας στη δημοσιότητα έκθεσης ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά του κόμματος, το 2007. Η Αλέκα Παπαρήγα, μάλιστα, προειδοποίησε ότι το ΚΚΕ θα κλιμακώσει την αντεπίθεσή του ΚΚΕί, ενώ αναφερόμενη στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, εμμέσως πλην σαφώς τις χαρακτήρισε αναμενόμενες, λόγω της στάσης του.


"Βασική πηγή εσόδων είναι ο λαός", τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, και πρόσθεσε, ότι, δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα οι λίστες με τα ονόματα φίλων, που ενισχύουν το ΚΚΕ. Ταυτόχρονα, δημοσιοποίησε την έκθεση της επιτροπής της Βουλής αλλά και των ορκωτών λογιστών σε σχέση με τα οικονομικά του κόμματος, τις οποίες και χαρακτήρισε ως "απάντηση στους επαγγελματίες προβοκάτορες". "Θα τους αλλάξουμε τα φώτα", σημείωσε η Γ. Γ του ΚΚΕ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αντιπαράθεση με τον Θ. Πάγκαλο θα έχει και συνέχεια.

Όσον αφορά τις εξελιξεις στον ΣΥΝ τον χαρακτήρισε "παρακλάδι της σοσιαλοδημοκρατίας και ανάχωμα του συστήματος, καταλογίζοντάς του αφερεγγυότητα και έλλειψη σαφών θέσεων.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com