Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


-11:00, στη Βουλή, του Σώματος, Δημήτρης Σιούφας, θα επιδώσει το Βραβείο για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, στον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν. Θα παραστεί και ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

-11:30 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος μαζί με τον Δήμαρχο Ελληνικού Χρ. Γκορτζίδη θα επισκεφτούν τον υφυπουργό αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη.

- 12:00 Στο υπουργείο Εξωτερικών, ο υφυπουργός Γ. Βαληνάκης θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο υφυπουργό Αρμόδιο για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Πιερ Λελούς.

-12:00 Στην Ιπποκράτους, συνεδρίαση υπό τον Γ. Παπανδρέου του Επιτελικού Κύκλου Εξωτερικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

- 12:30 Στο υπουργείο Υγείας, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί τον υπουργό, Δημήτρη Αβραμόπουλο προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τα θέματα που ανακύπτουν από τη «νέα γρίπη».

-14:00, στο υπουργείο Οικονομίας, σύσκεψη του ΥΠΕΘΟ Γ. Παπαθανασίου με εκπροσώπους των φορέων επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών.

- 18:00 Στην Πλατεία Συντάγματος, η ΠΟΑΣΥ θα πραγματοποιήσει συμβολική ένστολη διαμαρτυρία.

- 19:00 Στο Ζάππειο, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης "Τέχνη και Δημοκρατία: Τριανταπέντε σύγχρονοι Έλληνες δημιουργοί" από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

- 20:00 Στη Λάρισα, η τοπική ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα υποδέχεται την ισλανδική Ρέικιαβικ στον επαναληπτικό αγώνα του β' προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com