Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 08:45- 3η συνεδρίαση του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη - Ομιλία του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

Στις 12:00 Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ, στα γραφεία της Ένωσης (Αθήνα/Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65)

Στις 12:00 Ο Κ. Παπούλιας θα παρασημοφορήσει τον Αρχιεπίσκοπο Καρελίας και πάσης Φινλανδίας κ. Λέοντα (Αθήνα/Προεδρικό Μέγαρο)

Στις 12:15 Συνάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Γ.Γ του ΟΗΕ (Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 13:00 Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν (Αθήνα/Προεδρικό Μέγαρο)

Στις 13:00 Συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής με αντικείμενο την πολιτική για το φάρμακο. Συμμετέχουν Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Α. Λοβέρδος και Λ. Κατσέλη (Αθήνα/Φιλελλήνων 9)

Στις 13:15 Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Αμυνας Ευ. Βενιζέλου και του υφυπουργού Π. Μπεγλίτη (Αθήνα/ΓΕΕΘΑ)

Στις 16:00 Επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης (Αθήνα)

Στις 17:15 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Μπαν Κι Μουν (Αθήνα/Βουλή)

Στις 18:00 Διεθνής Αντιρατσιστική Διαδήλωση (Αθήνα/Σύνταγμα )

Στις 20:00 Το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ανακηρύσσει σε Επίτιμο Διδάκτορα τον κ. Δημήτριο Τριχόπουλο, Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Harvard των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Ακαδημαϊκό της Ακαδημίας Αθηνών ( Αλεξανδρούπολη)

Στις 21:00 Δείπνο του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου προς τιμήν του γγ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν (Αθήνα/ξενοδοχείο "Μ. Βρετανία")

Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος καταθέτει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, για επεξεργασία, το Σχέδιο Προϋπολογισμού Δαπανών της Βουλής για το οικονομικό έτος 2010
 
website counter
friend finderplentyoffish.com