Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Έως το τέλος Φεβρουαρίου η καταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων του 2007

Για ακόμη μία φορά η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έστειλε μήνυμα στους αγροτοσυνδικαλιστές ότι η αγροτική πολιτική της κυβέρνησης δεν διαμορφώνεται με τα «χατίρια» των συνδικάτων και υπό την απειλή κινητοποιήσεων. Παράλληλα διευκρίνισε ότι το σύνολο των επιδοτήσεων του 2007 θα έχει καταβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αφού προηγηθεί ο κοινοτικός έλεγχος.


Η Κατερίνα Μπατζελή, μετά τη συνάντησή της με εκπροσώπους αγροτών από τη Χαλκιδική, αναφορικά με το αίτημα των παραγωγών για τη στήριξη της διαφοράς εμπορικής τιμής και κόστους παραγωγής τόνισε ότι το θέμα θα συζητηθεί στον κοινωνικό διάλογο, που θα γίνει στις 25 και 26 Ιανουαρίου.

"Η πολιτική του υπουργείου δεν είναι να αποφασίζει πυροσβεστικά κατόπιν κινητοποιήσεων αλλά έχει συγκεκριμένο σχέδιο διαρθρωτικών αλλαγών από "το χωράφι μέχρι και το ράφι"", υπογράμμισε χαρακτηριστικά η κ. Μπατζελή, ενώ ο υφυπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης έκανε λόγο για καρτέλ που λυμαίνονται το εισόδημα των αγροτών και τα οποία θα αντιμετωπίσει αποφασιστικά το υπουργείο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com