Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 09:00 Η "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στις απολυμένες του Ευόσμου" διοργανώνει συγκέντρωση στα Δικαστήρια, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης τριών απολυμένων συμβασιούχων του δήμου Ευόσμου. Θεσσαλονίκη/Δικαστήρια.

Στις 10:30 Συνέδριο ΚΕΔΚΕ, Αθήνα, Ομιλία Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου

Στις 12:30 Συνάντηση Χριστόφια - Παπανδρέου - Μέγαρο Μαξίμου. Στις 12:30 Συνέντευξη Τύπου του ΚΘΒΕ, στο Βασιλικό Θέατρο για την παρουσίαση της ψηφιακής βιβλιοθήκης του και των διαδραστικών εφαρμογών ανάδειξης και προβολής του πολιτιστικού αποθέματός του. Θεσσαλονίκη/Βασιλικό Θέατρο.

Στις 12:30 Συνέντευξη Τύπου Ξενογιαννακοπούλου-Γεννηματά - υπ. Υγείας(Αριστοτέλους 17).

Στις 13:00 Συνέντευξη Τύπου της Ολυμπίας Δουκάκη οργανώνει το Αμερικανικό Κολέγιο - Αθήνα/Πλάκα-Ηπίτου 17, Ιδρυμα Αττικής Παράδοσης.

Στις 16:00 Ο Πρόεδρος Δ. Χριστόφιας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο - Βουλή. Συναντήσεις Δ. Χριστόφια με τους πολιτικούς αρχηγούς, Μεγάλη Βρετανία.

-17:00 με τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά

-17:45 με την Αλέκα Παπαρήγα

-18:30 με τον Αλέξη Τσίπρα

-19:15 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη

-19:45 με το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη.

Στις 18:30 Εκδήλωση με θέμα: "Από το πιρούνι του καταναλωτή στο χωράφι: ο ρόλος του καταναλωτή στην αλυσίδα παραγωγής τροφίμων στη γονιδιωματική εποχή (nutri genomic era)", στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Θεσσαλονίκη/Λεωφ. Στρατού 2Α.

Στις 19:00 Παρουσίαση του βιβλίου "Νέοι στη Δίνη της Κατοχικής Ελλάδας - Ο διωγμός και το Ολοκαύτωμα των Εβραίων 1943-1944" - Απονομή Μεταλλίου και Τίτλου του "Δικαίου των Εθνών" - Αθήνα/Παλαιά Βουλή. Θα προλογίσει ο Μ. Κωνσταντίνης πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας και θα μιλήσουν οι: Μ. Γλέζος, Ν. Δεμερτζής (καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών), Οντέν-Βαρών-Βασάρ (Ιστορικός).

Ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Ali Yahya θα τιμήσει Ελληνες Χριστιανούς για την διάσωση Ελλήνων Εβραίων κατά την Κατοχή.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com