Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Μακεδονίας

Παραμένουν τα μπλόκα των αγροτών στη Μακεδονία ως έχουν. Από αύριο αναμένεται κλιμάκωση της κινητοποίησης και σε άλλα σημεία


Τα μπλόκα των αγροτών στην Μακεδονία :

* Στο κόμβο Βογατσικού , στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Κοζάνης, οι αγρότες από το πρωί κλείνουν για μια ώρα το δρόμο και τον αφήνουν ανοικτό για μισή ώρα. Οι διερχόμενοι οδηγοί δεν μπορούν να κινηθούν μέσω παρακαμπτήριων οδών απλά περιμένουν να ανοίξουν τα μπλόκα για να κατευθυνθούν προς τον προορισμό τους.

* Στο 10 χιλιόμετρο της οδού Κρυσταλλοπηγής- Φλώρινας, οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες έκλεισαν το δρόμο που οδηγεί στο μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής, από τις 11 το πρωί έως της μία το μεσημέρι και δήλωσαν ότι θα επαναλάβουν την πράξη τους από τις 3 έως τις 6 ή από τις 5 έως 7 το απόγευμα. Και στο παραπάνω σημείο δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την κίνηση των οχημάτων μέσω παρακαμπτήριων οδών.

* Στο ύψος των Ν. Κερδυλλίων Σερρών, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας , περίπου 130 τρακτέρ παραμένουν σταθμευμένα στο σημείο κλείνοντας το δρόμο , από την Παρασκευή. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω των παρακαμπτήριων οδών Αμφίπολης και Λεονταρίου, από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Από τη μία το μεσημέρι οι αγρότες άνοιξαν το δρόμο (μέχρι και τις πέντε το απόγευμα) εξαιτίας του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός - Καβάλα.

* Έξω από το τελωνείο Κιλκίς παραμένουν περίπου 125 αγροτικά μηχανήματα αλλά οι αγρότες δήλωσαν ότι θα αποφασίσουν αύριο για την κλιμάκωση της κινητοποίησης του και το κλείσιμο του δρόμου
 
website counter
friend finderplentyoffish.com