Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Δολοφόνησαν Κύπριο επιχειρηματία των ΜΜΕ

Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε χθες το βράδυ ο διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», Άντης Χατζηκωστής έξω από το σπίτι του στη Λευκωσία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άγνωστοι του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του σε προάστιο της Λευκωσίας, κοντά στην αμερικανική πρεσβεία. Μόλις το θύμα αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του ένας από αυτούς τον πλησίασε και τον πυροβόλησε δύο φορές. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο συνεργός του και εξαφανίστηκε.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα πιθανά κίνητρα της δολοφονίας. Στον τόπο του εγκλήματος μετέβησαν αξιωματούχοι του κράτους, μεταξύ των οποίων υπουργοί και ο πρόεδρος της Βουλής Μ. Καρογιάν, επιχειρηματίες και φίλοι του θύματος.

Ο Άντης Χατζηκωστής, 43 χρόνων, ήταν γιος του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» Κωστή Χατζηκωστή. Το συγκρότημα εκδίδει την εφημερίδα «Σημερινή» και έχει τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα και πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο Κωστής Χατζηκωστής ζει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στο χώρο των ΜΜΕ στην Κύπρο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com